Long Valley ranch & lodge

40 min från Stockholm

Boende, konferens, events och naturupplevelser

Välkommen till vår fantastiska ranch där äventyret väntar! Hos oss kan du utforska ridning, bo i vår mysiga lodge eller vårt nya glamping-område och omge dig av enastående natur.

Long Valley Ranch har under 20 år utvecklats till en destination för både häst-, ranch- och naturälskare. Beläget i Taxinge, nära Mariefred och Nykvarn, erbjuder vår ranch en komplett plats för upplevelse, avkoppling och äventyr, bara 40 minuter från Stockholm. Att utforska naturen från hästryggen är en unik och avkopplande upplevelse.

Med varje galopp längs stigar och genom skogar kan du koppla av, låta stressen rinna av och låta dig svepas iväg av den vackra omgivningen. Njut av lugnet och skönheten som bara naturen kan erbjuda medan du känner vinden i håret och upplever ett starkt band med din häst. Det är en fridfull flykt från vardagen som låter dig återuppliva dina sinnen och ladda om i naturens famn.

Förutom våra högkvalitativa hästfaciliteter i vacker natur har vi även nyrenoverade boenden och mötesutrymmen för privatpersoner, företagsevenemang, kickoffs, events och konferenser. Vår charmiga saloon skapar en avslappnad atmosfär där du med vänner, familj eller kollegor kan njuta av god mat och dryck under er tid här.

Välkommen till Long Valley Ranch & Lodge - The taste of freedom.

Ranchen med 20 års passion för hästar & natur

Ranchen med 20 års passion för hästar & natur

Vi brinner för hästar och naturen, där varje dag är en hyllning av kärlek och passion för ranchen och den omgivande naturen.

Long Valley Ranch & Lodge, grundat år 2004, är en plats där passionen för hästar och naturen sammanflätas i en fristad för både hästträning och lugnande äventyr. Vår anläggning har anlitats för film- och reklamvärlden genom våra expertinsatser inom hästbaserade produktioner. Long Valley har anlitats för projekt som Ronja-filmen och reklamfilmer för exklusiva varumärken som Hermés.

På Long Valley strävar vi efter att vara en fristad där gästerna kan undkomma stressen och omfamna friheten på hästryggen, omgivna av naturens lugn. Vi vill skapa en komplett upplevelse där vänner kan njuta av allt ranchen har att erbjuda, avnjuta god mat i en naturlig miljö och avsluta dagen genom att somna under stjärnorna.

Riktig westernridning på Long Valley Ranch

På Long Valley Ranch är varje lektion och varje kurs en unik möjlighet att lära sig på välmående American Quarter och American Paint-hästar. Vårt team av instruktörer, bär med sig över 60 års erfarenhet av träning, tävling och undervisning inom Reining och Cutting.

Vi fokuserar på att lära ut Horsemanship, grunderna i westernridning och utveckla ryttare för tävling inom Reining och Cutting. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren tävlande, anpassar vi varje lektion för att passa dina kunskaper och mål. Med tusentals timmar av ridning och träning har vi sett tusentals elever växa och utvecklas hos oss – från de första stegen i sadeln till tävlingsarenan.

Välkommen till en plats där passion för umgänge kring natur, hästar och ridning är grunden för varje lärande steg.