Privat ridlektion

Privat coach

Coaching är skräddarsydd träning och individuell handledning för att förbättra din ridning och stärka din kommunikation med hästen.
Boka

Coaching är skräddarsydd träning och individuell handledning för att förbättra din ridning och stärka din kommunikation med hästen.

Privat coach

Skräddarsydd handledning

På en privat ridlektion får du exklusiv uppmärksamhet och skräddarsydd handledning för att förbättra din ridning. Genom individuell coachning av vår erfarna instruktör kan du fokusera på specifika färdigheter eller tekniker, oavsett om det handlar om att förbättra din sits, finslipa din balans eller fördjupa din kommunikation med hästen. Denna personliga undervisning skapar en gynnsam miljö där du kan växa och utvecklas i din egen takt samtidigt som du bygger upp ett starkare förtroende både i sadeln och i din relation med hästen.

Våra erfarna instruktörer kan med skicklighet vägleda och förbereda dig för olika situationer tillsammans med din häst. De guidar dig genom varje steg, oavsett om det är att bygga förtroende i sadeln eller att förstå hästens reaktioner.

Med djup förståelse för hästbeteende skapar de en trygg och professionell atmosfär. Genom träning i hästhantering och ridning anpassar de sina metoder efter varje individ och situation för att säkerställa en övertygande och säker prestation.

Antalet timmar för dessa sessioner varierar beroende på individuella mål och den ryttarens unika behov och framsteg. För vissa kan det innebära korta intensiva pass för att finslipa specifika färdigheter eller för att förbereda inför en tävling, medan andra kan välja längre sessioner för att bygga upp grundläggande tekniker eller för att odla en förtrolig relation med hästen.

Det handlar om att skapa en plan som är skräddarsydd för att passa både mål och den takt som passar ryttaren bäst. Oavsett om det är en nybörjare som strävar efter att känna sig bekväm i sadeln eller en erfaren ryttare som vill finslipa sin teknik, anpassas antalet timmar och innehållet i lektionerna för att maximera utvecklingen och säkerställa en meningsfull och givande ridupplevelse.

Ridtiden är beroende på bokade timmar, men maxtiden för ett pass är 60 minuter effektivt ridtid och 30 minuters teori, konsultation samt iordningställande av hästen.

För den som är ny till ridning är en privat ridlektion en fantastisk startpunkt. Oavsett om det är för att lära sig grunderna eller bygga upp självförtroende i sadeln, är dessa sessioner skapade för att anpassas till nybörjare. Med en dedikerad instruktör får du personlig vägledning och en trygg plats att utforska ridningens värld, oavsett din tidigare erfarenhet. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig på ditt eget tempo och bygga upp en solid grund för din fortsatta resa som ryttare.

Du är välkommen att ta med din egen häst till våra faciliteter för din privata ridlektion. För hästägare som behöver en box för sin häst tillkommer en avgift på 1 000 kr per dygn. Vi strävar efter att skapa en bekväm och trygg plats för både ryttare och häst, och genom att erbjuda möjligheten att ta med din egen häst säkerställer vi att du kan njuta av din ridlektion med din förtrogna partner vid din sida.