• Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

©2018 Long Valley Ranch
 

Lektioner & Uppstallning

På Long Valley Ranch tar vi emot hästar inom ett flertal verksamhetsområden såsom privatuppstallning, inridning, träning & försäljning.

Vi har även en form av ridskola med löpande lektioner för dig som inte har egen häst, vårt Rookie program.

Vi tar emot både företag och privat personer för boende, kurser och aktiviteter på vår Ranch.

Vår Verksamhet På Long Valley Ranch

Vårt Rookie Program

Som Rookie elev får du varje vecka en lektion, du rider och tränar sedan själv 1-2 ggr / vecka.
Att vara Rookie på Long Valley är som att ha en egen häst, vår tränare ser till att du utvecklar dig
och att du lär dig allt från att rida, sköta, hantera och underhålla en häst.

Privat Uppstallning

Vi erbjuder olika typer av uppstallning för att anpassa varje uppstallning
till ditt behov som ägare & ryttare.För dig som behöver extra mycket hjälp är vårt Rookie alternativ en lösning där våra tränare ser till att din häst har 1-2 medryttare, följer ett program för underhåll och utveckling av din häst. Vill och kan du mocka själv så kan du dra av den kostnaden från din uppstallning.
Behöver du mer hjälp så kan du få allt ifrån 100% skötsel med träning och utbildning av både dig och din häst.
Vi erbjuder uppstallnings alternativ från 3.000.- / månad, du kontaktar henrik@longvalley.se / 070-747 12 99. Vid frågor om uppstallning på Long Valley Ranch.

Våra Kurser & Aktiviteter

Vi har varje månad minst 2 helger avsatta för lektioner / träning med någon av våra instruktörer, både för dig med egen häst och för dig som vill komma och rida någon av våra hästar.
Är ni ett sällskap som vill komma tillsammans så kan ni boka en prova på dag, en Ranch Weekend eller ett besök för kortare ridning. henrik@longvalley.se svarar på frågor om våra kurser och aktiviteter.

Ranch Weekend

En Ranch Weekend ger dig möjlighet att boka en fredag-söndag med boende för dig och din häst på vår Ranch. Det går naturligtvis bra att komma utan häst och boka lektioner på våra hästar.För priser för våra Kurser & Aktiviter så framgår kostnader för varje individuell Aktivitet & Kurs i vår kalender.

Clinics

Våra tränare kommer från USA, Europa & Skandinavien för att hålla clinics på Long Valley Ranch. Se vår FB för löpande uppdatering om vilka som är på väg för clinic på Long Valley.

B&B (Bed & Box).

Vi håller alltid ett antal boxar för kurser, clinics och korttids uppstallning. Ibland behöver vår vänner och gäster mellanlanda på Ranchen under längre resa, ibland vill de komma till Ranchen för att träna på vår anläggning.
Mail till henrik@longvalley.se för bokning av B&B! Boxkostnad / Dygn är 300.- per häst och Boende kostnad / dygn per person är 300.- 

Prova På Dag!

En Prova På Dag innebär att vi tar hand om er från 10.00-16.00. Det är en dag fylld med ridning, instruktioner för dig som är intresserad / nyfiken på att rida en westerntränad häst. Se vår FB för aktuella Prova På Dagar!
Du kan alltid boka en egen dag, minst 4:a personer max 12 personer.
 ***Vi har Ingen Kontant Hantering! Du betalar dina lektioner, kurs eller bokning genom faktura eller Swish!

Bygga & Bo

 

Sedan vi flyttade ut till gården har vi löpande fått förfrågan om tomter på vår gård.

Vi har i samråd med Nykvarns Kommun utvecklat en detaljplan och gården växer löpande med fler hus och fler familjer, både för privat boende med egen tomt eller genom att hyra någon av våra bostäder på Ranchen.

 

För information om våra bostäder / tomter, kontakta Henrik Steiner.

henrik@longvalley.se / +46707471299