Long Valley Production

FILM & EVENTPRODUKTION

Hästar och rådgivande expertis att hyra till filmproduktion

Med en djup förståelse för både hästens behov och filmproduktionens krav är vi en pålitlig partner för att skapa autentiska och kraftfulla scener med hästar. Fokus ligger inte bara på att skapa visuellt imponerande bilder, utan också på att säkerställa en trygg och respektfull hantering av hästarna under inspelningar.

På Long Valley Ranch utbildas några av nordens främsta hästar inom reining och cutting. Våra hästar hyrs återkommande in i olika produktioner och tillsammans med våra duktiga instruktör kan vi leverera en helhetslösning för er produktion. Alla hästar är utbildade för att klara en produktionsmiljö och dresserade för olika moment. Vi hjälper även skådespelare med utbildning, ridning och att bli bekväma med hästar.

Anläggningen har gjort betydande bidrag till film- och reklamvärlden genom sina erfarna insatser inom hästbaserade produktioner. Vår omsorgsfulla rådgivning och förståelse för både hästens behov och produktionens krav har gjort oss till en pålitlig partner för att skapa autentiska och välgestaltade scener där hästar är en central del. Vi strävar inte bara efter visuellt imponerande bilder utan lägger också stor vikt vid en säker och respektfull hantering av våra fyrbenta vänner under inspelningar – en viktig del av vårt engagemang i film- och reklambranschen.

Vill du veta mer om tidigare uppdrag eller berätta om ett kommande så ta kontakt med oss via par@longvalley.se eller via kontaktformuläret nedan.

Hyr Long Valley Ranch Production

Hör av dig till oss för att hyra vår anläggning, hästar och expertis för film- och eventproduktioner, där vår unika miljö och expertis för era projekt.

Kontakta oss