Ridskola för vuxna

Rookie vuxen

Vårt Rookie-program är utvecklat för dig som vill lära dig westernridning, men som inte har möjlighet att ha en egen häst. Du kan även som vuxen nybörjare.
Anmälan

Vårt Rookie-program är utvecklat för dig som vill lära dig westernridning, men som inte har möjlighet att ha en egen häst. Du kan även som vuxen nybörjare.

Rookie vuxen

Vårtermin, 23 jan- 13 juni ,1 gång i veckan

Ridskola för vuxna där häst ingår.

Rookie-programmet är utvecklat för dig som vill lära dig horsemanship, westernridning, reining & cutting men som inte har möjlighet att ha en egen häst. På Long Valley Ranch sker alla lektioner och kurser på vältränade American Quarter & American Painthorses.

Våra instruktörer har tränat i USA, tävlat i och utanför Sverige och har en lång meritlista av egna och elevers framgångar. Instruktörerna för rookie-programmet har tillsammans tränat hästar, utbildat elever, haft clinics och tävlat inom reining & cutting i mer än 60 år! Våra instruktörer har erfarenhet från tusentals ridtimmar och hästar.

Vanliga frågor

I vårt rookie-program rider du en fast tid i veckan under vald temin januari - juni eller augusti - decemeber. Under terminens 6 månader ingår 1 gång per vecka.

I varje lektion ingår 60 minuters med din häst, av vilka du har 30 minuter som utgör privat lektion till dig som ryttare.

Nej, alla är välkomna till oss. Oavsett om du ridit sedan barnsben eller är vuxen nybörjare. Vi anpassar alltid både häst och utbildning efter varje enskild person.

Du är välkommen att ta med din egen häst till våra faciliteter för din privata ridlektion. För hästägare som behöver en box för sin häst tillkommer en avgift på 500 kr per dygn. Vi strävar efter att skapa en bekväm och trygg plats för både ryttare och häst, och genom att erbjuda möjligheten att ta med din egen häst säkerställer vi att du kan njuta av din ridlektion med din förtrogna partner vid din sida.